Пошук

Відвідувачів

Сьогодні:7
Учора:134
Цього місяця:2495
Усього:138859
П.роботів сьогодні:4
Гемокод PDF Друк e-mail
Вівторок, 04 січня 2011

Наші харчові речовини повинні бути лікувальним засобом,
а наші лікувальні засоби повинні бути харчовими речовинами.
Гіппократ


Харчування займає важливе місце в житті кожної людини . Воно вкрай необхідне для життєдіяльності нашого організму, оскільки забезпечує поживними речовинами . Водночас неправильне харчування може шкодити здоров’ю і сприяти виникненню різноманітних захворювань. Справа в тому, що одні сприймають вживання їжі як необхідний компонент життєдіяльності, а інші перетворюють це в культ. У всьому треба мати міру, зокрема і в харчуванні і жити в гармонії з природою.

 

Гемокод – ключ до вашого здоров’я через пізнання генетичного коду клітин крові .

Гемокод – унікальна науково обґрунтована діагностика сприйняття чи несприйняття вашим організмом найбільш поширених в Україні продуктів харчування.

Гемокод – ефективний природній метод нормалізації обміну речовин , боротьби з надмірною вагою , багатьма хронічними хворобами .

Гемокод – нова культура здорового харчування , гарного настрою , працездатності , довголіття .

Гемокод – це індивідуальний тест на харчову непереносимість продуктів харчування .

Що таке харчова непереносимість і в чому її відмінність від харчової алергії ?

Серед причин , що вкорочують здорове , повноцінне життя , одне з перших місць займає

нераціональне харчування .

Будь-яка їжа щоденно впливає на всі системи нашого організму , викликаючи або погіршуючи перебіг хронічних захворювань або навпаки , сприяючи підтримці необхідного балансу , попереджує розвиток захворювань .

Ні для кого не секрет , що їжа дуже важливий фактор для підтримки стабільного стану здоров’я , імунітету , попередження і лікування різних захворювань . Згадаймо вислів Гіппократа : “ Я є те , що я їм “.

ГемокодВід народження кожна людина має певний набір ферментів для перетравлення їжі. Якщо їх бракує – в організмі утворюються шлаки і токсини.  Починаються порушення травлення, проблеми із зайвою або недостатньою вагою, алергії, захворювання суглобів  і шкіри і т.д. А все через те, що не всі продукти добре засвоюються в організмі . Це значно глибший аналіз, ніж на алергію. Людина не відчуває непереносимості харчових продуктів на відміну від харчової алергії , коли прояви видно. Ми можемо роками вживати яблука, картоплю, телятину, гречку. А, виявляється, організм це погано перетравлює. Такий набір продуктів є індивідуальним для кожного пацієнта . “Їжа , яка не засвоюється , з’їдає того , хто її з’їв”. Абуль Фаранжа, лікар епохи середньовіччя .

Дану програму не слід плутати із дієтою за групою крові. Дієту складають емпірично, на основі спостережень, а гемокод визначається лабораторно. Він визначає культуру харчування ХХІ століття.

Результат приходить у вигляді червоного і зеленого списків. У першому – продукти, які погано перетравлюються. Їх потрібно виключити із раціону мінімум на три місяці. Потім можна знову поступово вводити у раціон. У другому – дозволена їжа.

Гемокод методика побудована на двох принципах – виключенні і чергуванні продуктів. Насамперед слід відмовитися від їжі із «червоного списку». Зелений значно більший, тому це не так складно, як здається на перший погляд. Звикаєш протягом першого тижня. А продукти із «зеленого списку» ми чергуємо раз на чотири дні. Наприклад, якщо сьогодні вживаємо картоплю, то наступного разу їмо її аж через чотири дні. Завдяки такій періодичності організм нормалізує обмін речовин. Не щодня витрачає той самий фермент для цього продукту.

Тестують у середньому 130 найбільш уживаних в Україні продуктів. Це не тільки ті, що ростуть у нас, а й доставлені із «теплих країв» - грейпфрути, банани, персики, апельсини. До результату аналізу додають книгу із рецептами страв із «дозволених» продуктів.

Уже в перший тиждень харчування по програмі Гемокод ви відчуєте полегшення, маса тіла почне зменшуватись ( за весь курс , в залежності від стартової ваги тіла можливо позбутись до 20 і більше кілограм ). Але основне – у більшості покращується загальний стан : проходить втома , дратівливість , поганий настрій , покращується працездатність . Шкіра стає чистою і здоровою , нормалізується обмін речовин , по новому починають працювати всі органи і системи організму.

біосан

Відносно проблем зайвої ваги, ожиріння

Доведено, що в кожної людини, яка має надлишкову вагу, наявний підвищений ризик

.виникнення таких захворювань, як цукровий діабет ІІ типу, ішемічна хвороба серця, атеросклероз, артеріальна гіпертонія, остеоартрит, обструктивний синдром зупинки дихання уві сні та певні види онкологічної патології. Ожиріння є фактором ризику інфаркту міокарда та підвищеної смертності.

Водночас зниження маси тіла в пацієнтів із надвагою сповільнює прогресування атеросклерозу, знижує ризик захворюваності та смертності від ішемічної хвороби серця, сприяє зниженню показників артеріального тиску, покращує контроль цукру в крові.

При ожирінні розвиваються дисгормональні  порушення, які можуть загрожувати імпотенцією, порушенням менструального циклу й іншими проблемами.

Перевірте свій індекс маси тіла  http://www.calkoo.com/?lang=9&page=24

Для вирішення проблем зайвої ваги, ожиріння – Гемокод є найкращим, ефективним, безпечним методом.

 

НАУКОВА ІНФОРМАЦІЯ .

Харчова непереносимость і харчова алергія.

Поняття "харчова непереносимість" ширше поняття "харчової алергії"; воно включає як імунологічні порушення, так і непереносимість неалергічного генезу. Погана переносимість їжі може бути не тільки за рахунок харчової або аліментарної алергії, але і за рахунок захворювань травного тракту, ензимопатії, психогенних і смакових факторів. Сучасний стан проблеми харчової непереносимості передбачає таку клініко-патогенетичну класифікацію:

- Псевдоалергічна харчова непереносимість (пов'язана з певними властивостями деяких харчових продуктів - наприклад, прийом в їжу суниці, сирої капусти, редиски та риби може викликати у деяких хворих пошкодження слизової оболонки шлунково-кишкового тракту, що призводить до механічного пошкодження клітин імунної системи і звільненню гістаміну) ;

- Непереносимість їжі, що виникає як результат дефіциту травних ферментів (наприклад, непереносимість молока внаслідок природженого або набутого дефіциту лактази - ферменту, необхідного для розщеплення лактози - молочного цукру);

- Психогенная непереносимість їжі (зустрічається досить часто, виникає як наслідок стресів та інших змін психічної сфери);

- Справжня харчова алергія (пов'язана з імунологічними механізмами - в основі лежить реагиновий механізм);  Таким чином, харчова непереносимість може бути пов'язана з імунологічними реакціями (харчова алергія), ензиматичними дефектами (наприклад, недостатність лактази), фармакологічними ефектами (наприклад, гістамін), токсичними реакціями, дратівливими ефектами (спеції). (David, 2000; Sullivan, 1999). Деякі хімічні речовини можуть у певних осіб викликати реакції, подібні алергічним: в цьому винні особливості їх обміну речовин. Так, є хворі, у яких кропив'янка з'являється при охолодженні шкіри, у відповідь на тепло або на сильне механічне подразнення шкіри: справа в тому, що ці чинники також здатні викликати утворення гістаміну. Аспірин, пригнічуючи утворення деяких активних речовин (простагландинів), у деяких викликає напади бронхіальної астми.А буває і так, що в'язка їжа (типу айви або хурми) викликає постійний біль в суглобі нижньої щелепи. Мігрень - важкий нападоподібний головний біль - виникає у деяких підлітків і дорослих після вживання в їжу шоколаду, маринованого оселедця, гострих сирів типу рокфору, гусячого паштету і т.п. У цих випадках мова йде про вплив речовин, які містяться в цих продуктах- біогенних амінів, наприклад гістаміну, що запускають каскад судинних реакцій, які і закінчуються мігренню (Bodmer, 1999; Wantke, 1993).  Непереносимість харчових продуктів, не пов'язана з алергією, широко поширена (Brand, 2000). Вона може спостерігатися при відсутності ферментів, які переварюють ті чи інші харчові речовини (Woods, 2001). Простий приклад - здуття кишечника і дискомфорт після страв з горохом або сочевицею. Вся справа в тому, що в нашому кишечнику немає ферменту, що розкладає в цих продуктах вуглевод - тетрасахарід стахіозу; в товстій кишці з ним розправляються мікроби, утворюючи при цьому багато газів. Деякі люди не переносять гриби: у них в кишечнику немає ферменту, що розщеплює вуглевод - трегалозу; наслідки цього значно неприємніші, ніж після гороху.

Імунна система.

Основна функція імунної системи - захист від усього генетично чужорідного - заснована на її здатності розпізнавати "своє" і "чуже". Дія імунної системи спрямована не тільки на чужорідне, що надходить ззовні, наприклад, мікроби, а й власні змінені клітини. Порушення функцій імунної системи призводить до різних захворювань (Lawlor, 1995).  У неспецифічного захисту людини і тварин від патогенних і непатогенних чужорідних агентів величезне значення мають клітини, здатні до фагоцитозу, а також клітини, що володіють цитотоксичною активністю.  Фагоцитоз (phagocytosis; грец. Phagos пожирає + гістологічне cytus клітина +-osis) - процес активного захоплювання та поглинання мікроорганізмів, зруйнованих клітин та сторонніх часток одноклітинними організмами або особливими клітинами (фагоцитами) багатоклітинних організмів.Розглянемо

далі нейтрофіли, що представляють особливий інтерес. Нейтрофіли (від лат. Neuter - ні той, ні інший і греч. Phil - люблю), макрофаги, спеціальні лейкоцити, одна з форм білих клітин крові - лейкоцитів - у хребетних тварин і людини. Нейтрофіли здатні до фагоцитозу дрібних чужорідних частинок, включаючи мікробів. Виділяючи гідролітичні ферменти, вони можуть розчиняти омертвілі тканини. Таким чином, основна функція нейтрофілів-фагоцитоз. Американськими дослідниками був встановлений дуже цікавий факт: у людей, які зазнали впливу психологічного стресу, значно знижений вміст лейкоцитів у крові, а адже саме лейкоцити відіграють важливу роль у процесі імунологічного захисту організму (Lawlor, 1995).

Гемокод-діагностика .

Ми використовуємо для визначення Вашої індивідуальної раціональної дієти науково обгрунтовану ГЕМОКОД-діагностику.  Основою ГЕМОКОД-діагностики є хемілюмінесцентний метод. Хемілюмінесценція - це світіння, що супроводжує хімічні реакції. Фагоцитоз супроводжується хемілюмінесценцєю. За хемілюмінесценцію цільної крові практично відповідальні тільки нейтрофіли. Таким чином, вимір хемілюмінесценції цільної крові дозволяє виключити несприятливу дію на клітини . Це явище покладено в основу нового методу виявлення непереносимості харчових продуктів.  З використанням спеціального приладу, хемілюмінометра, буде вивчена взаємодія Вашої крові c харчовими антигенами і визначена сумісність Вашого організму з продуктами харчування. Для проведення аналізу з ліктьової вени буде взята кров в пробірку з антикоагулянтом. Далі проводиться інкубація харчового антигену з кров'ю пацієнта і досліджується хемілюмінесценція нейтрофілів.В залежності від результатів видаються науково обгрунтовані рекомендації у вигляді двох списків (червоного і зеленого), в яких будуть перераховані продукти рекомендовані, і продукти, які необхідно виключити з Вашого раціону, мінімум на 6 тижнів.

 

ГЕМОКОД: ПИТАННЯ І ВІДПОВІДІ.

1. Кому необхідно пройти тест Гемокод? Навіщо це потрібно мені?

Тест Гемокод рекомендований всім дорослим людям. У першу чергу - тим, хто хоче скинути надлишкову вагу, зміцнити імунну систему, відновити здоровий колір обличчя, нормальний ріст, стан волосся і нігтів, продовжити молодість тіла і душі. Тест рекомендований також спортсменам, людям, що захоплюються фітнесом, жінкам, які готуються до зачаття дитини, людям, що страждають ожирінням і деякими хронічними захворюваннями.

2. Алергію на деякі продукти визначають в багатьох клініках. Гемокод - це те ж саме?

Ні. Є різниця між поняттями "харчова алергія" і "харчова непереносимість". Харчовою алергією страждає близько 2% населення, вона найчастіше проявляється зовні (висип, почервоніння і т. д.), викликає явний біль або фізичне нездужання. Клініки, що спеціалізуються на виявленні харчової алергії, тестують специфічні продукти (апельсини, яйця і т. п.), здатні викликати подібну реакцію.

Гемокод - це тест на харчову непереносимість, якою страждає більша частина населення, навіть не підозрюючи про це. Хвороби, нездоровий зовнішній вигляд, надмірна вага або передчасне старіння - це наслідок відторгнення клітинами нашої крові тих чи інших продуктів. Гемокод, на відміну від аналізу на харчову алергію, тестує саме цю сприйнятливість!

3. Які продути тестує Гемокод?

Всі продукти, які піддаються аналізу можна умовно розділити на кілька груп.

М'ясні (курка, свинина, яловичина, індичка тощо) і яйця.

Зернові (рис, пшениця, кукурудза, овес, пшоно та ін.)

Молочні (сир, коров'яче і козяче молоко та ін.)

Рибні і морепродукти (тріска, лосось, креветки, оселедець, краби та ін.)

Овочі (броколі, горох, картопля, соєві боби, шампіньйони, морква, кабачки, помідори, редис та ін.)

Фрукти (яблука, банани, персики, малина, оливи, манго, кавун та ін.)

Горіхи (арахіс, фундук, насіння соняшнику, та ін.)

Зелень (салат, шпинат, цибуля).

Дріжджі.

Інші продукти (чай, кава, цукор, чорний перець, чилі перець та ін.)

4. Чи існують протипоказання до проходження тесту Гемокод?

Окремих протипоказань немає. Гемокод можуть проходити всі, включаючи вагітних і годуючих жінок.

5. Що показують результати тесту?

Результати тесту - це лист з червоним і зеленим полями. На червоному полі - перелік продуктів, на які Ваша кров прореагувала негативно. Ці продукти ми рекомендуємо Вам тимчасово (від 6 до 12 тижнів) виключити зі свого раціону. На зеленому полі - перелік продуктів, які можна їсти без обмежень, тобто до повного насичення. Також видається кишенькова пам'ятка, пакет індивідуальних супровідних матеріалів, складених відповідно результатів особисто Вашого тесту і зразок рекомендованого індивідуального меню на перші шість тижнів прямування програмі харчування Гемокод.

Результати кожного тесту строго індивідуальні.

6. Чим відрізняється програма харчування Гемокод від дієти?

Дотримуючись програми харчування Гемокод, Вам не треба підраховувати калорії. Дієти, на відміну від програми Гемокод, припускають обмеження в кількості і різноманітності їжі. Таблетки для схуднення, харчові добавки та кодування, крім явної шкоди, що завдається організму, розраховані на всіх. Програма Гемокод - це індивідуальний підхід до кожного, - кожен організм індивідуальний і неповторний. Програма Гемокод - це реакція клітин Вашої крові, закладена на генетичному рівні.

7. Як швидко я отримаю результати тесту?

Після взяття у Вас крові, ми доставимо її в лабораторію Гемокод, де кров буде протестована протягом 2-х годин. Це гарантує найбільш достовірний результат. Цілісні підсумки обстеження пацієнти можуть отримати через 10 днів в медичному центрі ГЕМОКОД, або поштою у вигляді рекомендованого листа з повідомленням.

8. Де ще роблять подібний тест?

Аналогічні методики розроблені також за кордоном. Однак там тестуються продукти, характерні для щоденного раціону тієї чи іншої країни. За кордоном подібне тестування стає таким же популярним, як Інтернет.

9. Яких додаткових зусиль від мене зажадає дотримання програми харчування Гемокод?

На наш погляд, практично ніяких. Вам доведеться всього лише на короткий термін відмовитися від декількох продуктів, а потім поступово вводити їх у свій раціон. Виключити, припустимо, 20 продуктів зі ста на деякий час - хіба це складно? Зате всі інші продукти Ви можете їсти без обмежень, - і отримаєте приголомшливий результат.

10. Як довго мені треба буде слідувати програмі харчування Гемокод, щоб отримати обіцяний результат?

Протягом 6 тижнів ми рекомендуємо відмовитися повністю від продуктів, на які клітини Вашої крові прореагували негативно. Потім їх можна поступово вводити в раціон. Детальні правила проходження програми Гемокод будуть видані Вам в індивідуальному пакеті документів разом з результатами Вашого тесту.

11. Як проводиться аналіз моєї крові на харчову непереносимість?

Ваша кров доставляється в лабораторію Гемокод, де на спеціальному лабораторному устаткуванні з'єднується з екстрактом кожного продукту. Підготовлені фахівці визначають зміну світіння клітин Вашої крові при контакті з складовими того чи іншого продукту.

12. Симптоми харчової непереносимості розпізнати досить важко. Що до них відноситься?

Ось симптоми, при яких бажано пройти тест на харчову непереносимість:

постійна надбавка у вазі;

хронічна втома, дратівливість;

сонливість після їжі;

дефіцит ваги;

головні болі, м'язеві болі (не пов'язані із застудою або фізичними навантаженнями);

болі в суглобах (не пов'язані із застудою або фізичними навантаженнями);

темні круги і мішки під очима;

вугрі, шкірний висип;

запори, проноси, відчуття дискомфорту в животі;

печія, відрижка;

закладеність носа (не пов'язана із застудою); набряки.

13. У чому відмінність Гемокод від інших тестів на харчову непереносимість

Самий великий набір продуктів, які проходять тестування- 130;

тестуються ТІЛЬКИ українські продукти, повна адаптація до звичної нам їжі;

найнижча вартість тесту;

Гемокод перший тест на харчову непереносимість, який з'явився на Україні в 2001 році. У Росії ця методика існує з початку 90-х років минулого сторіччя!

 

СИМПТОМИ І ЗАХВОРЮВАННЯ , ПРИ ЯКИХ ПОТРІБНО ЗРОБИТИ ГЕМОКОД.

СИМПТОМИ, ПРИ ЯКИХ ТРЕБА ПРОЙТИ ГЕМОКОД – ТЕСТ НА ХАРЧОВУ НЕПЕРЕНОСИМІСТЬ.

- постійна надбавка у вазі

- надмірна вага

- втома, яка не проходить після відпочинку і сну

- дратівливість

- перепади настрою і самопочуття

- апатія, брак енергії

- сонливість після їжі

- слабкість і запаморочення після їжі

- часті грипоподібні стани, не пов'язані із застудою

- дефіцит ваги

- головний біль

- м'язеві болі

- болі в суглобах

- вугреві висипання

- шкірний висип

- свербіж

- послаблення стільця

- закрепи

- здуття кишечника

- болі в животі, відчуття дискомфорту

- печія, відрижка

- набряки або схильність до затримки рідини

ЗАХВОРЮВАННЯ, ПРИ ЯКИХ ТРЕБА ПРОЙТИ ТЕСТ НА ХАРЧОВУ НЕПЕРЕНОСИМІСТЬ.

1. Ендокринна система

- ожиріння

- цукровий діабет 2 типу

- захворювання щитовидної залози

- дефіцит ваги

2. Органи травлення

- езофагіт

- гастрит, ерозії та виразки шлунка і 12ті палої кишки

- панкреатит, гепатит

- коліт, ентерит

- холецистит

- дискінезії жовчно-вивідних шляхів

- дисбактеріоз кишечника

3. Органи дихальної системи

- риніт

- синусит

- отит

- бронхіт

- бронхіальна астма

- пневмонія

4. Шкіра

- вугрі

- екзема

- будь-який шкірний висип

- дерматит

- кропив'янка

- набряк Квінке

5. Сечовидільна система

- сечокам'яна хвороба

 

 

 

 

 

 

 

 

Телепередача про ГЕМОКОД

Бажаємо Вам здоров'я!

 
Цікава стаття? Поділіться нею з іншими: